geri

Стани агент на Караджъ Турс

Açıklama

Искате ли да развиете собствен туристически бизнес? Искате ли да сте свободни да работите когато и колкото желаете? Искате ли да сте спокойни за продуктите и услугите, които предлагате?

Ние сме готови да Ви подадем ръка с 3 изгодни предложения, с които ще работите в туризма и ще печелите повече:
 

1. Мобилен агент (автоматичен формуляр)
Ако имате много познати, приятели, роднини, ако в компанията сте център на внимание или просто другите Ви се доверяват, ако умеете да убеждавате … това е Вашата възможност!
Вашите контакти Ви позволяват да печелите все повече и повече.

Всеки човек отива поне веднъж годишно на море, на ски, на планина или просто на екскурзия в чужбина.
Защо Вашите приятели да не си купят чрез Вас своето следващо пътуване?

Станете Мобилен агент на "Караджъ Турс" Вие предлагате на Вашите приятели гарантирано високо качество на почвиките и екскурзиите и гарантирано най-ниски цени.
Вашите приятели ще са Ви благодарни за отлично организираното пътуване. Вие ще спечелите уважение, доверие и пари.

Ако това предожение Ви харесва, позвънете сега на 0879 00 97 45 или пишете на agency@karacitours.bg2. Уеб агент (автоматичен формуляр)
Ако разбирате логиката на интернет бизнеса, ако можете да управлявате уеб-сайтове, ако можете да генерирате 1000 посещения на ден във Вашия сайт … това е Вашата възможност!
Стани уеб-агент на "Караджъ Турс"! Вашите знания и социални мрежи работят за Вас.

Получавате iframe с над 5000 оферти. Качен на домейн избран от Вас, Вие ще имате възможност да го рекламирате, вие го насочвате и решавате какви продукти и услуги да рекламирате.
За всяка резервация получена от Вашия сайт получавате солидна комисионна, която Ви позволява да превърнете интернет познанията и контактте си в отлични печалби.

Ако това предожение Ви харесва, позвънете сега на 0879 00 97 45 или пишете на agency@karacitours.bg


3. Акаунт мениджър
Ако имате добри контакти в бизнес средите в България, ако лично познавате много от хората, които организират корпоративни пътувания – семинари, тийм-билдинги, самолетни билети, резервации за хотели, фирмени почивки и екскурзии … НИЕ заставаме на Ваша страна и ще Ви съдействаме с всичко нужно за реализирането на Вашите бъдещи печалби!

Като акаунт мениджър на "Караджъ Турс" вие свързвате екипа специалисти на "Караджъ Турс" с потенциални клиенти и след това само гледате как набъбва Вашата банкова сметка.

А ние продължаваме да работим за Вас, ден след ден, месец след месец, година след година…
Ние ще поемем изцяло обслужването на всеки корпоративен клиент, като гарантираме винаги най-ниски цени и най-добро обслужване. Всички клиенти, които ни доведете ще бъдат обслужени с много внимание и с много разум.

За всеки клиент "Караджъ Турс" ще сключи с договор с Вас и Вие ще печелите от всяка покупка на този клиент завинаги.
Работите веднъж, а печелите години наред!

Ако това предожение Ви харесва, позвънете сега на 0879 00 97 45 или пишете на agency@karacitours.bg
Избери сега твоят модел за бизнес и печели повече!

Tyxo.bg counter